آرش بهادري ادامه داد: در حال حاضر توسعه صنايعدستي بومي در سراسر کشور به عنوان يکي از دغدغههاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور مطرح است و نقش رسانهاي چون سينما در اين وادي غير قابل انکار است.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر توجه جهانيان به ميراث تاريخي و فرهنگي بيش از گذشته است، اظهار داشت: سرمايهگذاريهاي زيادي در ميراث تاريخي در عرصههاي جهاني انجام شده اما جاي صنايع دستي در اين بخش خالي است.
معاون اداره کل توسعه و ترويج تصريح کرد: سرمايهگذاري در ساخت فيلمهاي کوتاه و بلند با موضوع صنايعدستي رويکردي است که امروز بيش از پيش بايد مورد توجه باشد، چنانکه ساخت فيلمهاي سينمايي با اين مضمون کمکهاي شايان توجهي در عرصههاي مختلف کرده است.
معاون اداره کل حفظ و احيا نيز با بيان اينکه در حال حاضر تعدادي از رشتههاي صنايعدستي که ميراث گذشتگان ما هستند، نفسهاي آخر را ميکشند، گفت: در بخش حفظ و احيا اين رشتهها نبايد نقش رسانهها را کمرنگ دانست.
فريدون ميرزالو در ادامه اظهار داشت: با توجه به اهميت و جايگاه سينما در ميان مردم، تاثير اين بخش در معرفي و نمود بيشتر صنايعدستي تاثيرگذار خواهد بود و اين در حالي است که معاونت هنرهايسنتي و صنايعدستي آمادگي هر گونه همکاري دو طرفه را در اين همافزايي دارد.
وي با اشاره به اينکه نقش صنايعدستي در سرويس دهي به فيلمسازان و فعالان فيلمسازي کشور در حال حاضر خيره کننده است، گفت: بخشي از مشکلات مربوط به تهيه امکانات لازم در ساخت فيلمها با حضور توليدات صنايعدستي مرتفع ميشود.
ميرزالو بر لزوم توجه به ساخت فيلمهاي بلند در بخش صنايعدستي تاکيد کرد و افزود: نياز صنايعدستي تنها با ساختن کليپهاي کوتاه و مجموعههايي با مدت زماني کم، برطرف نميشود، بلکه نبايد جايگاه فيلمهاي داستاني بلند در اين زمينه را بي اهميت دانست./111
انتهای پیام/